Apr 21, 2023

Waarom houden mannen zo van grote tieten?

Datum: Apr 21, 2023 Categorie: Sexdating

De meeste mannen vinden grote borsten aantrekkelijk en kunnen niet anders dan staren als ze ze zien. Mensen weten dit, dus hoe groter de borsten, hoe meer geld mensen bereid zijn te betalen.

Sommige mensen geloven dat mannen van grote ronde borsten houden omdat ze waarschijnlijk als baby borstvoeding hebben gekregen. Anderen denken dat het komt omdat ze mooi zijn en erin kunnen worden ondergedompeld.

Veel studies hebben zich al verdiept in de voorkeur voor grote borsten. Het is waarschijnlijk een instinct voor verbondenheid dat samen met brede heupen en een dikke kont laat zien dat een vrouw veel melk kan produceren en dat baby's over het algemeen veilig en gezond zullen zijn als hun moeder dit soort eigenschappen bezit.

Sommige mannen houden van grote borsten, maar dit is niet altijd het geval, het is geen regel. In feite geven de meeste mannen de voorkeur aan kleinere borsten. Omdat? Dat is weer een heel interessant onderwerp en een waarin we moeten nadenken over waar ze echt op letten. Misschien zullen we het in een volgend artikel hebben over de favoriete lichaamsdelen van mannen en wat ze allemaal in hen uitlokken.


Wat is de relatie tussen mannenborsten en baby's?


Sommige mensen lachen daar misschien om, maar het is een heel grappige realiteit. Mannen die van grote borsten houden, zijn er misschien als baby toe aangetrokken of hebben misschien niet genoeg borstvoeding gekregen.

Als een baby honger heeft, staat zijn mond open en zijn handjes uitgestrekt. Dit is een natuurlijk instinct om gevoed te worden. Wetenschappers hebben ontdekt dat wanneer mannen honger hebben, ze meer naar grote borsten kijken.

Sommige mannen houden van grote borsten omdat ze denken dat ze aantrekkelijk zijn, maar dat is niet de enige reden.


Groter formaat, grotere genegenheid voor hen


Mensen denken vaak dat groter beter is. De meeste mannen lopen het liefst naast een vrouw met grote borsten, omdat ze er erg aantrekkelijk uitzien in strakke kleding en dit maakt de man trots om met een aantrekkelijke "trofee" aan zijn zijde te lopen.

Grote borsten vallen natuurlijk meer op dan kleine, en ze vallen nog meer op als ze kunnen worden gedragen met nauwsluitende kleding.

Vrouwen hoeven niet altijd lang te zijn om gelukkig te zijn. Zo hebben vrouwen van gemiddelde lengte vaak minder rugpijn en blijkt uit onderzoek dat vrouwen met grote borsten een grotere kans hebben op kanker.

Het is dus een kwestie van zichzelf accepteren en het maximale uit hun lichaam halen.


Grote borsten, groot inkomen


Als mensen aan geld en grote borsten denken, denken ze zelden aan mensen die veel geld verdienen omdat ze grote borsten hebben. Er zijn echter ook veel overeenkomsten tussen inkomen en grote borsten. Beide zijn bijvoorbeeld belangrijk als het gaat om geld verdienen.

Er zijn veel onderzoeken geweest die ten dele aantonen dat mannen met een laag of onstabiel inkomen de voorkeur geven aan grotere borsten, terwijl rijke en succesvolle mannen de voorkeur geven aan kleinere borsten. Als je wilt daten of afspreken met een rijke man, is het belangrijk om te weten dat je geen grote borsten nodig hebt om zijn aandacht te trekken.


Waar geeft de gemiddelde man de voorkeur aan?


De meeste mannen geven de voorkeur aan middelgrote borsten, niet te klein en niet te groot, maar sommige mannen houden er natuurlijk van, ook al zijn ze in de minderheid. Sommige vrouwen met grote borsten maken zich meer zorgen als het gaat om het hebben van een vaste partner of een formele relatie, wat grappig is, want mannen die van grote borsten houden, hebben meer kans op affaires.

Mannen die veel seksuele partners hebben, geven de voorkeur aan grote borsten, en mannen die vader willen worden, geven ook de voorkeur aan grote borsten omdat ze veel melk produceren, het is een kwestie van evolutie en geslacht.


Grote tieten op een lege maag


Honger, inkomen en dikke tieten gaan hand in hand, geloof het of niet. Het is eigenlijk best grappig dat het seksuele deel nog steeds niet in het hele verhaal voorkomt. Blijkbaar komt lust voort uit het oerinstinct om honger te stillen. Omdat de meeste mannen geen grote tieten zien omdat ze hun magen willen vullen en honger hebben. Maar al als een object van plezier.

En sinds de prehistorie hebben mannen te maken gehad met het onbewuste idee dat ze voor voedsel moeten zorgen nadat ze klaar zijn met borstvoeding, in een overlevingsinstinct. Misschien is dat waarom ze zo hunkeren naar grote borsten, omdat het leven in hun jeugd gemakkelijk was, ze werden gevoed en ze hoefden zeker niet te jagen, ze konden gewoon plezier hebben.

Dat zou ook verklaren waarom rijke en succesvolle mannen minder behoefte hebben aan grote borsten. Zij zijn immers succesvol in het onderhouden van het gezin, terwijl minder succesvolle mannen veel harder moeten werken om brood op tafel te krijgen.