Apr 17, 2023

Sterk aanbevolen seksuele posities

Datum: Apr 17, 2023 Categorie: Sexdating

De meeste mensen zijn erg gewend aan de functie die 'zendeling' wordt genoemd. Er zijn echter mensen die nog nooit andere posities in seks hebben ervaren, en het is mogelijk dat deze mensen grote kansen mislopen om te genieten van een bevredigender en leuker seksleven.

Iedereen kent de Kamasutra, die een verscheidenheid aan posities bevat die in werkelijkheid niet mogelijk zijn, maar er zijn er veel die dat wel kunnen, aangezien je heel flexibel moet zijn om van sommige van deze posities te genieten. Ten slotte is het aan iedereen om te beslissen over alle positieve aspecten die dit met zich meebrengt voor hun seksuele ervaring.

Er zijn minstens een dozijn seksuele posities die je moet proberen, omdat je anders heerlijke en geile momenten misloopt. Probeer nieuwe ideeën en ervaringen toe te voegen aan je seksuele verlanglijst, zodat je altijd iets nieuws hebt om te proberen.


Wees niet bang om iets nieuws te proberen. Het kan leuk zijn en je kunt iets nieuws leren.


Seks is geweldig, maar steeds hetzelfde doen kan saai worden. Het is dus belangrijk om dingen interessant te houden door nieuwe dingen te proberen. Ga niet direct naar je favoriete dingen, maar mix ze zodat je altijd iets nieuws hebt om aan te werken.

Als je geweldige seks met iemand hebt, is het belangrijk om open te zijn en je seksuele fantasieën en interesses te delen. We zijn niet allemaal hetzelfde, dus het kan moeilijk zijn om iemand te vinden met dezelfde interesses. Door echter open te zijn en te bespreken wat je opwindt, kun je ervoor zorgen dat de seks die je hebt echt speciaal is.

Het is belangrijk om samen nieuwe dingen te blijven proberen, maar het is ook belangrijk om te blijven ontdekken wat je partner seksueel nog leuk vindt. Op deze manier zul je meer tevreden zijn en meer plezier hebben.


Neem dingen niet te serieus en stel geen eisen totdat je weet wat de ander wil.


Open communicatie is belangrijk in seks. Door alles te communiceren wat je wilt, nodig hebt en waarover je fantaseert, wordt de seksuele ervaring voor jullie beiden aangenamer.

Als je het niet prettig vindt om je fantasie persoonlijk met iemand te bespreken, kun je dat doen tijdens het online chatten. Dit is vooral handig als je de persoon met wie je aan het chatten bent ontmoet via een sekssite op internet.

Probeer eerst een lichte aanraking. Zeg niet dat je de ander meteen een pak slaag wilt geven, maar vraag of ze willen dat je ze een pak slaag geeft. Dan kun je altijd vragen hoe ver, om te weten wat je partner hiermee gaat beleven. En zo niet, dan weet je al dat je niet overboord moet gaan en heb je misschien nog niet je juiste seksuele partner gevonden.


Sommige seksuele posities die we u aanraden te proberen


Je kunt veel plezier hebben in bed als je nieuwe seksuele standjes uitprobeert. Daarom hebben we een lijst gemaakt met een paar goede om te proberen.

De 69 stand is een stand waarbij orale seks iemand gelukkiger maakt met een ander. Dit kan in verschillende standen, wat het leuk en onvoorspelbaar maakt. Het is belangrijk om te onthouden dat dit standpunt niet alleen voor seksueel genot is, maar dat het hen ook veel zelfvertrouwen kan geven en seks aangenamer kan maken.

Schroevendraaier is een pose die lijkt op doggy style, maar de vrouw laat zich helemaal naar beneden zakken met haar bovenlichaam. Hierdoor gaan haar billen omhoog en kan de man dieper penetreren.

De cowboy-sekspositie is moeilijk om te doen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, kan het heel leuk zijn. De vrouw ligt op haar rug op het bed met haar benen uit elkaar. De man dringt haar hoofd op en berijdt haar als een cowboy.

De kruiwagen is een houding waarbij de man opstaat en de vrouw haar voeten op de grond zet. Dan kan hij haar oppakken en kunnen ze beginnen met neuken.

In omgekeerde cowgirl zit de vrouw bovenop de man, met haar gezicht van hem af. Ze kunnen erop rijden als een echte cowgirl.

Balletdansers gebruiken hun benen om te dansen en doen bepaalde houdingen tijdens de dans. Mannen en vrouwen kunnen dit anders doen, afhankelijk van wie de show runt. Als de man dat doet, kijken ze elkaar aan en zwaait de vrouw een been over de schouder van de man. Als de vrouw dat doet, kijkt ze naar de muur en gooit de man een been over haar schouder.

In deze seksuele positie liggen de man en vrouw op hun zij op elkaar. De vrouw ligt op haar buik en de man ligt bovenop haar. Als het niet comfortabel zit, kan de vrouw haar billen iets optillen en iets kantelen om het comfortabeler te maken.

Het spel "Caboose" is een leuke activiteit waar velen van genieten. Daarin zit de man op een stoel of op de rand van het bed. Dan gaat de vrouw op zijn schoot zitten met haar rug naar hem toe. In die positie kunnen ze hun handen, lippen en wat ze op dat moment willen gebruiken, zodat ze zich alleen zorgen hoeven te maken over het genieten van het moment.

De gouden strik is een seksuele positie waarin je elkaar in de ogen kunt blijven kijken. De man ligt op zijn rug, met zijn bovenlichaam omhoog. De vrouw ligt op haar rug, met haar gezicht naar haar partner gericht, zich over hem heen gebogen. De vrouw kan spelen met de houding door haar enkels te bewegen en haar voeten te bewegen.

De stoel is een houding waarbij de man op de rand van het bed zit en de vrouw over hem heen leunt. Ze legt haar voeten op het bed, met haar knieën zo dicht mogelijk bij haar borsten, waardoor de penetratie nog groter wordt.

De flipperkast is geweldig voor mensen die meer inzicht willen. De man staat met gebogen knieën en de vrouw ligt op haar rug op het bedoppervlak. Hij grijpt haar benen, tilt haar op en duwt dan om haar te penetreren.

De spin is een comfortabele houding waarbij je elkaar in de ogen kunt kijken en elkaars lichaam kunt voelen. De man zit tegenover de vrouw met zijn benen van het bed, en ze kunnen haar voeten achter hem leggen of haar benen om zijn rug vouwen.

De missionarishouding is een gebruikelijke manier om seks te hebben, maar de sneeuwmanvariant is anders. De vrouw ligt op haar rug en de man op zijn buik, met zijn hoofd naar haar voeten gericht. Zijn benen staan ​​wijd open en ze kunnen het tempo opvoeren door hem bij zijn billen te pakken en hem te leiden.