Apr 24, 2023

Seks neuken! Een spel dat stoort en obsedeert.

Datum: Apr 24, 2023 Categorie: Sexdating

Sommige mensen zijn zich bewust van de zogenaamde "scat" of "coprofilie", wat gebeurt tijdens geslachtsgemeenschap. Mensen praten er niet veel over omdat het een taboe is.

Sommige mensen spelen graag op verschillende manieren met kak. Ze gebruiken hun fantasie om aan verschillende dingen te denken. Sommige van deze mensen schrijven ook op wat ze eten, zodat hun kak op de een of andere manier kan worden gelezen. Ze houden van de geur en smaak van poep.

Sommige volwassenen spelen graag een spel genaamd "poepseks", wat zeker niet voor iedereen is weggelegd. Dit is iets wat alleen sommige mensen graag doen en waarbij iemand een andere persoon als menselijk toilet gebruikt en erop poept.

Sommige mensen gaan tijdens de seks graag naar het toilet om zich dichter bij hun partner te voelen en controle over hen te hebben. Dit wordt gedaan door mensen die een relatie hebben waarin de ene persoon meer macht heeft dan de andere. De verantwoordelijke bepaalt wat er gebeurt en de ander volgt het. Dit maakt vaak deel uit van een vorm van seks die BDSM wordt genoemd.


Sommigen noemen seksuele spelletjes met plassen en poepen 'watersporten'.


Veel mensen raken gewend aan het idee dat watersporten of gouden douches niet meer zo taboe zijn. Poepseks is voor velen net een stap te ver. Hoewel het een onderwerp is van websites die gespecialiseerd zijn in perverse onderwerpen, wordt er steeds meer naar seks met kak gezocht.

Steeds meer mensen zijn er nieuwsgierig naar. Dit komt deels doordat steeds meer mensen urineseks proberen. Ze vinden het geil en lekker en experimenteren ermee. Dan wordt dat ook normaler en gaan ze op zoek naar een nieuwe manier om zichzelf te vermaken. Van plasseks naar poepseks is maar een kleine stap.

Poepseks kan ook een rol gaan spelen wanneer in de kont neuken onderdeel wordt van het seksspel. Het kan zijn dat er nog restanten zijn en dat iemand erachter komt dat dit echt heel spannend is.

Als iemand in de kont klaarkomt, terwijl hij in de kont neukt, zonder condoom te gebruiken, kan iemand meteen gaan poepen en die poep is anders omdat het vermengd is met sperma. Dit kan ook geil zijn voor iemand.


Wat is er eigenlijk interessant aan seks met poep?


Sommige mensen denken dat het slecht en onmogelijk is om met poep over seks te praten. Maar het is belangrijk om te weten dat sommige mensen het doen, zelfs als het iets is dat je niet zou moeten doen.


Soms delen mensen graag speciale momenten met iemand om wie ze geven, zoals naar de wc gaan. Maar als we naar de wc gaan, doen we het graag alleen en zorgen we ervoor dat alles naar de wc gaat.

Soms kunnen we ons een beetje schamen als we gas passeren en het stinkt. We proberen bepaalde voedingsmiddelen te eten om te voorkomen dat we ziek worden of stinkende gas krijgen. Maar als we een speciaal soort seks hebben, genaamd "poepseks", schamen we ons niet langer. We geven nergens om, en het krijgt nu een andere betekenis met een partner. Als ze op zoek zijn naar een bepaalde geur of smaak van poep, is dit het moment om het te ervaren.

In een speciaal type relatie, BDSM genaamd, heeft één persoon de leiding en vertelt hij de ander graag wat hij met zijn lichaam moet doen. Dit kan zaken beschrijven als wanneer en hoe ze naar de badkamer gaan, wat ze eten en hoe ze zich gedragen.

Soms zullen mensen in een game ook doen alsof één persoon de leiding heeft en anderen gênante dingen laten doen, zoals naar de wc gaan terwijl ze toekijken. Sommige mensen houden van dit soort spelletjes en ze houden ook van seks met poep.


Waarom is seks met poep meer taboe dan andere fetisjen?


De meeste mensen denken dat kak en seks samen vies en vies zijn. Hetzelfde was ook het geval met de meeste mensen die vroeger dachten dat plassen op een andere persoon walgelijk was en tegenwoordig is "Golden Showers" een van de meest gevraagde seksspelletjes.

Sommige mensen vinden het leuk om slechte dingen met hun urine te doen, en anderen beginnen er een goed gevoel bij te krijgen. Maar nog steeds denken niet veel mensen hetzelfde over kak. Het is belangrijk om na te denken over hoe je je voelt en wat je met de gedichten wilt doen.


En hoe wordt dit uitgelegd?


Het is moeilijk uit te leggen, maar soms reageren mensen op een manier die ons niet aanstaat. Het is belangrijk om het van tevoren te bespreken, zodat we kunnen proberen het te verbeteren.

Je hoeft niet over vieze dingen te praten met je vrienden, maar je mag het wel als je denkt dat een scheet raar ruikt. Het kan je vrienden aan het lachen maken, maar zeg niets te obsceen.

Als mensen over seks willen praten, gaan ze soms naar speciale websites waar iedereen geïnteresseerd is in seks en de bijbehorende fetisjen. Sommige mensen op deze websites hebben zeer ongebruikelijke wensen. Je kunt andere mensen vinden die jouw interesses delen en willen praten over zaken als poep tijdens seks.

Soms houden mensen ervan om dingen te doen die anders zijn en misschien een beetje vreemd voor anderen. Maar als ze iemand anders vinden die het ook leuk vindt, kunnen ze het samen doen en plezier hebben zonder dat ze het hoeven uit te leggen. Sommige mensen vinden het leuk om dingen met poep te doen en seks in de kont te hebben, en er zijn veel mensen die er ook van genieten.


Wat zijn de gezondheidsrisico's?


Het is niet veilig om seks te hebben met poep omdat de ziektekiemen in de poep mensen ziek kunnen maken en tot infecties kunnen leiden. Zelfs als u niet zo nauw contact heeft met uw geslachtsdelen, kunnen er toch verschillende gezondheidsproblemen ontstaan. Daarom is het belangrijk om heel voorzichtig te zijn en dit te vermijden tijdens geslachtsgemeenschap, met name penetratie en orale seks.

Als je tijdens de seks met poep wilt spelen, moet je voorzichtig zijn. Zorg ervoor dat niemand snijwonden of zweren heeft. Stop geen poep in je mond en laat het niet door iemand anders eten. Draag handschoenen en een condoom als je meer met de poep wilt doen. En maak alles heel goed schoon nadat je klaar bent met spelen.